Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Constitució de la Comissió de seguiment del Pacte per a la Reforma Horària. Auditori del Palau de la Generalitat (accés pel carrer Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la constitució de la Comissió de Seguiment del Pacte per a la Reforma Horària. La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i  el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participaran també en aquest acte, en el decurs del qual es detallarà el Pla de Transició per a la Reforma Horària 2020-2021 que impulsa el Govern. Hi intervindrà també el director de l’Oficina per a la Reforma Horària del Departament de la Presidència, Alexis Serra, que explicarà el funcionament de la Comissió de seguiment d’aquest Pacte. El cap de l'Executiu clourà l'acte amb un parlament. A la reunió també hi assistiran el secretari general de Cultura, Francesc Vilaró; el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Antoni Molons; el secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras: la presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Núria Balada; el director general de Mitjans de Comunicació, Ignasi Genovès; i el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Enric Vinaixa.
 
Nota: Per cobrir els actes al Palau de la Generalitat caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, i presentar-lo acompanyat del DNI. En cas de no disposar d’aquests documents, caldrà acreditar-se prèviament, enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia