Viatge institucional a Alemanya

query_builder   15 març 2022

event_available Agenda

Agenda del Govern

Viatge institucional a Alemanya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, iniciarà un viatge institucional de dos dies a Alemanya amb visites a empreses i diverses reunions de treball per ampliar i reforçar els vincles econòmics existents amb Catalunya.    

  • 08:00|Reunió amb IBM i l'Institut de Recerca Fraunhofer- Gesellschaft. IBM-Allee 1|Ehningen (Baden-Württemberg)

    El president Aragonès, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i de diversos membres del Govern de Baden-Württemberg, serà rebut per representants d'IBM i de l’Institut de Recerca Fraunhofer- Gesellschaft, on podrà conèixer de primera mà un ordinador quàntic pioner a Europa, obert a tots els centres de recerca alemanys i que treballa sobretot en les aplicacions pràctiques d’aquesta tecnologia puntera. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran fer imatges a l’inici

  • 10:00|Reunió amb el Govern de Baden-Württemberg. Richard-Wagner-Straße, 15|Stuttgart (Baden-Württemberg)

    El president Aragonès, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, i de la delegada del Govern a Alemanya, Marie Krapetz, té previst reunir-se amb el ministre president de Baden-Württemberg, Winfried Kretschmann, així com amb altres membres del Govern, amb l’objectiu de reforçar els vincles d’aquesta regió amb Catalunya. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran fer imatges a l’inici. En finalitzar la trobada, cap a les 11.00 hores, els dos governs compareixeran davant els mitjans de comunicació.

  • 15:00|Visita a Freudenberg Group. Viernheimer Straße|Weinheim (Baden-Württemberg)

    El president Aragonès visitarà la multinacional tecnològica Freudenberg Group i es reunirà amb representants de l'empresa, que compta amb 55.000 treballadors a tot el món i actualment té cinc plantes de producció a Catalunya que donen feina a 650 persones. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran fer imatges a l’inici. En finalitzar la trobada, cap a les 16.45 hores, atendrà els mitjans de comunicació. 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia