Viatge institucional a Alemanya

query_builder   16 març 2022

event_available Agenda

Agenda del Govern

Viatge institucional a Alemanya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, continuarà el seu viatge institucional de dos dies a Alemanya.

  • 11:00|Visita a un punt d'arribada de refugiats d'Ucraïna. Zentraler Omnibusbahnhof Berlin (Masurenallee, 4-6)|Berlín (Alemanya)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitarà un dels punts habilitats per l'arribada de persones refugiades d'Ucraïna a l'estació central d'autobusos de Berlín i es reunirà amb les entitats que hi treballen. A la trobada hi assistirà la directora de Jobs4Refugees, Franziska Hirschelmann; la responsable de comunicació política de Creu Roja Alemanya, Lena Eck, i Carmen Ripoll, en representació de la direcció de l’organització Malteser Berlín. A les 12.00 aproximadament, el cap de l’Executiu atendrà els mitjans de comunicació.

    Nota: El punt de trobada pels mitjans que desitgin cobrir la visita és a la cantonada de Bredtschneiderstrasse amb Soorstrasse a les 10.50h

  • 14:15|Visita a la Delegació del Govern a Alemanya. Friedrichstraße 167-168|Berlín (Alemanya)

    El president Aragonès visitarà la delegació del Govern a Alemanya, on  mantindrà una trobada amb els caps de la delegació d’ACCIÓ, Alberto Martín; de l’Institut Ramon Llull, Sílvia González; de l’Institut Català d’Empreses Culturals, Neus Mèlich, i la directora de l’Agència Catalana de Turisme, Montserrat Sierra.

  • 18:00|Visita a l'exposició "Joana Biarnés - Shooting from the Heart". F³ - freiraum für fotografie (Waldemarstraße, 17)|Berlín (Alemanya)

    El president Pere Aragonès es desplaçarà al centre Freiraum für fotografie, on farà una visita guiada a l’exposició “Joana Biarnés - Shooting from the Heart”, amb explicacions a càrrec de la directora artística i comissària de l’exposició,  Katharina Mouratidi. Els mitjans podran agafar imatges de la visita.

    Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, mantindrà demà diverses reunions de treball amb algunes de les principals institucions de Berlín en l’àmbit de la innovació com Plattform Industrie 4.0, Hyundai Cradle i Factory Berlín. Torrent també es reunirà amb Ernst Stöckl-Pukall, cap del departament Digitalització i Indústria 4.0 del Ministeri Federal Alemany d’Economia i Protecció del Clima.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia