Inauguració de l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre"

query_builder   27 abril 2023

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Inauguració de l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre". Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i de la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i Gonzàlez, encapçalarà la inauguració de l'exposició "Salvador Seguí, el Noi del Sucre". La portaveu del Govern, Patrícia Plaja; el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol Duran; i la directora general de Difusió, Eva Pomares, també hi aniran. Després de visitar l'exposició, tindran lloc els parlaments inaugurals als jardins del Palau Robert, que aniran a càrrec del conseller Torrent; del comissari de la mostra, Sergi Martín,i del president Aragonès, que clourà l'acte.

Nota: Per motius d'espai, només els mitjans gràfics podran prendre imatges del recorregut del president per la mostra. La resta de mitjans podran fer la visita un cop finalitzats els parlaments. Per assistir-hi, cal acreditar-se prèviament davant l'Oficina de Comunicació del Palau Robert, enviant un correu a mporter@gencat

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia