Signatura del IV Pla de suport al tercer sector social 2023-2027

query_builder   4 juliol 2023

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|Signatura del IV Pla de suport al tercer sector social 2023-2027. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà la signatura del IV Pla de suport al tercer sector social 2023-2027, que subscriuran, a més del Govern, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya.

En l'acte, a més del president, hi intervindran la presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina, i del president de La Confederació, Jordi Roman. El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès, també hi assistirà. La directora general de Contractació Pública, Neus Colet, anirà a l'acte.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte caldrà que presentin el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d'aquest gabinet de premsa, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qu

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia