Visita a l'empresa Denso Barcelona

query_builder   5 març 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:30|Visita a l'empresa Denso Barcelona.Denso Barcelona. Pol. Ind. Pla de Santa Anna (c. Sakura, 1)|Sant Fruitós de Bages (Bages)

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà la planta de la companyia Denso Barcelona, dedicada a proporcionar tecnologia avançada, sistemes i components per a l’automoció, amb motiu del seu 20è aniversari. En arribar, el cap de l'Executiu serà rebut pel president de la companyia, Yasuhiko Yamazaki; l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés; el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, i el president de la Cambra de Comerç de Manresa, entre d’altres. Les autoritats iniciaran un recorregut per les instal·lacions de l'empresa i, seguidament, es donarà pas als parlaments institucionals, a càrrec del president de Denso, de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, i del president Mas, que tancarà l’acte. 
 
Nota: Per motius de seguretat, s’habilitaran diversos punts perquè els mitjans puguin prendre imatges de la visita. Els mitjans que vulguin assistir a l’acte, s’hauran d‘acreditar prèviament davant l’empresa, enviant un correu electrònic a Alejandro Valencia: a.valencia@denso.es. Es recomana que s’arribi a la planta uns vint minuts abans de l’inici de l’acte per poder facilitar el procés d’acreditació.