Lliurament de les Creus de Sant Jordi 2012

query_builder   19 abril 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Lliurament de les Creus de Sant Jordi 2012.Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà les Creus de Sant Jordi a 25 personalitats i 15 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L’acte s’obrirà amb un parlament del conseller de Cultura, Ferran Mascarell. A continuació, el secretari de Govern, Germà Gordó, farà la lectura del decret de concessió dels guardons i el president Mas entregarà la Creu a les diferents personalitats i entitats. Seguidament, intervindran Isona Passola, en representació de tots els premiats, i el president de la Generalitat. L’acte acabarà amb una fotografia de família. També hi assistiran els consellers d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; d'Educació, Irene Rigau; de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; de Justícia, Pilar Fernàndez Bozal; d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena; el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs; el secretari de Comunicació, Josep Martí; el secretari d'Afers exteriors, Senén Florensa, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; i els delegats del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; a Tarragona, Joaquim Nin, i a Girona, Eudald Casadesús. 
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, s'hauran d'haver acreditat prèviament davant d'aquest Gabinet. TV3 donarà senyal institucional del lliurament.