Artur Mas presidirà el lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat

query_builder   3 maig 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Artur Mas presidirà el lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat.Saló Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà la Medalla d’Or de la Generalitat a l’historiador i polític Josep Maria Ainaud de Lasarte i al lingüista Antoni Maria Badia i Margarit. El secretari del Govern, Germà Gordó, serà l'encarregat de llegir el decret de concessió del guardó. També hi assistiran la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó.
 
Nota: Els mitjans gràfics podran seguir el lliurament dels premis des del saló Sant Jordi, on hi haurà una tarima habilitada per a poder prendre imatges de l’acte. La resta de mitjans disposaran de so i imatge en directe des de la sala de premsa del Palau.