Artur Mas presideix la Missa de Sant Jordi i la benedicció de les parades de roses

query_builder   22 abril 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:00|Artur Mas presideix la Missa de Sant Jordi i la benedicció de les parades de roses.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president Artur Mas presidirà la missa de Sant Jordi oficiada pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. A continuació, tindrà lloc la benedicció de les parades de roses de les entitats d’iniciativa social, que com cada any s’instal·len al Pati de carruatges del Palau de la Generalitat. El Cor de Cambra Francesc Valls interpretarà els Goigs de Sant Jordi. També hi assistiran la vicepresidenta Ortega i els consellers Mas-Colell, Rigau; Mena; Mascarell; Pelegrí i Fernàndez-Bozal, així com els delegats del Govern a Barcelona; a la Catalunya Central; a les Terres de l'Ebre i el director general d'Afers Religiosos, Xavier Puigdollers.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’arribada dels convidats a la missa i seguir la celebració litúrgica des d’un espai habilitat a tal efecte. Des de la Sala de Premsa del Palau també es podrà seguir i hi haurà senyal per les televisions i ràdios.
 
L’acte de benedicció de les roses i la salutació del president als paradistes de les diferents entitats que venen roses la podran seguir els mitjans gràfics des del mateix Pati de carruatges.