Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament presideix la XXIII Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya

query_builder   9 novembre 2013 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament presideix la XXIII Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya

 

  • L’acte es presenta sota el tema Jovent i educació en l’era de la globalització
 
  • A la Jornada hi assistiran prop de 250 representants dels diferents sectors de la comunitat educativa
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà demà dissabte 9 de novembre, la XXIII Jornada de reflexió que organitza el Consell Escolar de Catalunya. L’acte tindrà lloc a l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida a partir de les 9.30h. La presentació de la jornada anirà a càrrec del president del Consell Escolar de Catalunya, Ferran Ruiz. Enguany la jornada es presenta sota el tema Jovent i educació en l’era de la globalització, i es tractarà de forma oberta de quina forma s’implica la globalització i el conjunt de canvis socials, econòmics, culturals i tecnològics que l’acompanyen, en la joventut, la seva educació i al futur del sistema educatiu. Acompanyaran a la consellera el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo; el director general de centres concertats i privats, Miquel Garcia; la directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan; i el director ST d’Ensenyament a Lleida, Miquel À. Cullerés.
 
La titular d’Ensenyament  inaugurarà l’acte, i a continuació tindran lloc els parlaments de la degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida, Maria Pau Cornadó, i el regidor d’educació de l’Ajuntament de Lleida, Jesús Castillo, que també hi seran presents durant la inauguració. Finalment, Irene Rigau clourà la inauguració.
 
Seguidament, es farà la presentació de la Jornada a càrrec del president del Consell Escolar de Catalunya, Ferran Ruiz, que donarà pas al president i fundador d’Infonomia, Alfons Cornella, qui pronunciarà una conferència sota el títol que encapçala la jornada, Jovent i educació en l’era de la globalització.
 
A continuació, els 250 assistents del sector de la comunitat educativa podran participar a les quatre taules de debat simultànies amb les temàtiques següents: El sistema educatiu davant els reptes de la globalització, Cultura i expectatives del joves d’avui, La funció docent en l’era de la globalització, i Educació del futur i futur de l’educació.
 
En cada taula hi haurà una ponència a càrrec de persones expertes en cadascun dels àmbits i una presentació de les aportacions que s’han recollit a l’entorn de debat de Consescat, que és el lloc web que s’encarrega de donar suport a les activitats de participació, i debat que promou el Consell Escolar de Catalunya. Posteriorment, es prepararà un document de síntesi i de conclusions que es publicarà i se’n farà difusió.
 
L’any passat la Jornada del Consell Escolar es va presentar sota el tema L’impacte i la contribució de les tecnologies digitals en l’educació, i va haver una participació a través d’internet d’unes 5.000 persones que van visitar la plana web del debat i més de 700 que s’hi van registrar per participar-hi.
 

09:30|Rigau inaugura la XXIII Jornada de reflexió: "Jovent i educació en l'era de la globalització". Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (c. Jaume II, 67)|Lleida (Segrià)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presidirà la inauguració de la XXIII Jornada de reflexió “Jovent i educació en l’era de la globalització”, organitzada pel Consell Escolar de Catalunya. L'acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia