Sala de premsa

El secretari de Seguretat, Joan Delort, clou les I Jornades Internacionals sobre Gènere, Seguretat Pública i Violència Masclista

query_builder   6 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Seguretat, Joan Delort, clou les I Jornades Internacionals sobre Gènere, Seguretat Pública i Violència Masclista

Demà divendres, a les 13:15 hores, al Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
  • A les 9:30 hores, la directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista, Alba Garcia, i l’intendent cap de la Divisió Tècnica de Seguretat Ciutadana, Rafael Comas, parlaran sobre elmodel estandaritzat d’atenció policial a les dones que pateixen violència masclista
 
 
El secretari de Seguretat del Departament Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Delort, clourà demà divendres, 7 de novembre, a les 13:15 hores, les I Jornades Internacionals sobre Gènere, Seguretat Pública i Violència Masclista.
 
Les jornades, que han començat avui dijous 6 de novembre, han comptat amb ponents com la cap de la Unitat d'Anàlisi Estratègica de la Direcció de Recursos de la Policia Metropolitana de Londres, Elisabeth Stanko, o la professora de sociologia i filosofia del dret de la Universitat de Perugia (Itàlia), Tamar Pitch, entre altres.
 
 
Divendres 7 de novembre 
 
  • A les 9:30 hores, conferència sota el títol Cap a un model estandarditzat d'atenció policial a les dones que pateixen violència masclista a càrrec de la directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Alba García, i l'intendent cap de la Divisió Tècnica de Seguretat Ciutadana, Rafael Comas. La conferència serà moderada pel director general de la Policia, Rafael Olmos.
 
  • A les 11:30 hores, hi haurà una taula rodona sobre Diferents models d'atenció policial en la policia masclista on participaran el sotscap de la Comissaria de Rentería de l’Ertzaintza, José Javier Peña, el cap del Servei de Denúncies i d'Atenció a les Víctimes  de la Policia Local de Terrassa, Paco Osorio, l'inspector en cap del Servei Local de Seguretat de la Policia Local de Sant Boi de Llobregat, Albert Vilatarsana, la comissària, cap del Centre d'Estudis, Planificació i Relacions Públiques del Comando metropolitano de Lisboa de la Policia de Segurança Pública, Paula Isabel Vargas, i representants dels Mossos d'Esquadra i de les policies francesa, alemanya, belga. La taula rodona serà moderada pel subdirector general de Coordinació de la Policia Catalunya, Carles Sánchez.
 
  • A les 13:15 hores, el secretari de Seguretat del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Delort, clourà les jornades.
 
 
 Totes les jornades estan obertes als mitjans de comunicació. Els que desitgin entrevistar algun dels ponents podran fer-ho en el temps de pausa de les conferències.
 
 
 

13:15|.Sala d'actes del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Seguretat del Departament Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Delort, clourà les I Jornades Internacionals sobre Gènere, Seguretat Pública i Violència Masclista.