Sala de premsa

El Memorial Democràtic presenta al TNC l'espectacle 'El meu poble i jo. Homenatge a Salvador Espriu'

És un muntatge multimèdia, dirigit per Lluís Danés, a partir de textos coneguts i inèdits d'Espriu

query_builder   12 desembre 2013 13:35

settings_input_antenna Convocatòria

El Memorial Democràtic presenta al TNC l'espectacle 'El meu poble i jo. Homenatge a Salvador Espriu'

És un muntatge multimèdia, dirigit per Lluís Danés, a partir de textos coneguts i inèdits d'Espriu

El  Memorial Democràtic de la Generalitat organitza i produeix l’espectacle “El meu poble i jo. Homenatge a Salvador Espriu”, creat i dirigit per Lluís Danés, que es podrà veure el proper dilluns, 16 de desembre, a les 20 hores, a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya, en el marc de la commemoració de l’Any Espriu.
 
El director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, Jordi Palou-Loverdos; el comissari de l’Any Espriu, Xavier Bru de Sala, i Lluís Danés faran una breu introducció abans de l’inici de l’espectacle.
 
Es tracta d’un muntatge multimèdia i esdeveniment memorial altament poètic, on el moviment, la música i les imatges s'uneixen per ajudar l'espectador a entendre per què Espriu va escriure obres tan profundes i doloroses com La Pell de Brau o El caminant i el mur i a recordar-lo com el poeta que es va mantenir sempre fidel al seu poble.
 
A partir de textos coneguts i inèdits d’Espriu, la música en directe, la veu de Dídac Rocher, la ballarina Anna Marín i l'actriu Bruna Cusí interactuaran amb videoprojeccions en què destacades personalitats del món de la cultura, l'esport i el periodisme posaran cara i veu a les experiències de víctimes de la repressió del règim franquista.
 
L’entrada a l’espectacle és gratuïta amb reserva prèvia, i ja estan esgotades les localitats. Els mitjans que hi vulguin assistir hauran de fer una reserva a memorialdemocratic@gencat.cat

1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa 'El meu poble i jo'

Dossier de premsa 'El meu poble i jo'
PDF | 386

20:00|El Memorial Democràtic presenta al TNC l¿espectacle ¿El meu poble i jo. Homenatge a Salvador Espriu¿.Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, Jordi Palou-Loverdos, el comissari de l’Any Espriu, Xavier Bru de Sala, i Lluís Danés faran una breu introducció abans de l’inici de l’espectacle.