Sala de premsa

Inauguració de l'Exposició Petites Actituds de Núria Fernández Estopà "Mans: vitalitat creativa al territori"

query_builder   16 desembre 2013 15:07

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de l'Exposició Petites Actituds de Núria Fernández Estopà "Mans: vitalitat creativa al territori"

 
Avui, 16 de desembre, a les 19h, s’inaugura l’exposició Petites Actituds de Núria Fernández Estopà, la qual restarà oberta fins el 13 de gener de 2014, als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

La inauguració inclou una conferència acompanyada d’un vídeo que documenta una de les accions vinculades a les obres que s’exposen i que ens ajudaran a tenir una millor comprensió de la mostra Petites Actituds. A les 20h, es farà la inauguració de Petites Actituds, a càrrec del director dels Serveis Territorials, Jordi Agràs .
A Petites Actituds, de l’artista Núria Fernández Estopà, veurem com un material sense valor i tan comú com el xiclet es transforma en l’eina que utilitza l’artista per reflexionar sobre les nostres actituds i la nostra societat. La selecció dels quatre artistes participants en aquesta secció, la seqüència i els criteris expositius ha anat a càrrec de l’artista Aureli Ruiz (també del Baix Camp).
 
La decisió de demanar la col·laboració de l’Aureli Ruiz i la integració de les seves decisions dins el conjunt expositiu “Mans: vitalitat creativa al territori” ha estat de la Montserrat Caballero (Secció Museus, Secció Acció Cultural dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat de Catalunya).
 
Secció Baix Camp dins l’exposició “Mans: vitalitat creativa al territori”
Els artistes que representen el Baix Camp, quatre, exposen successivament al llarg del període. Per aquest motiu, la nostra visió de l’exposició s’anirà modificant i enriquint amb el temps a mesura que ells ens aportin noves propostes.
 
Fins ara hem tingut Màgnetic Heads de l’artista Agustench, amb quatre obres que interpreten quatre grans arquitectes del nostre modernisme amb el missatge de la seva gran capacitat creativa i de treball que ha superat les barreres del temps i de les modes.
 
Més informació
 

1  

Fitxers adjunts

Informació exposició

Informació exposició
PDF | 111