Sala de premsa

Sorteig de la Grossa de Cap d'Any al TNC

query_builder   30 desembre 2013 09:58

settings_input_antenna Convocatòria

Sorteig de la Grossa de Cap d'Any al TNC

Demà dimarts dia 31 de desembre, a les 11.00 hores, se celebrarà el primer sorteig de la Grossa de Cap d’Any a la Sala Gran del TNC. A l’acte hi assistiran el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
 
Cobertura Informativa
 
Acreditacions:
Per cobrir aquest acte, serà imprescindible haver-se acreditat prèviament. Per recollir les acreditacions l’horari habilitat serà demà dia 31 al teatre, de 10.00h a 10.45h. A partir d’aquesta hora, no es podrà accedir a l’interior del teatre.
 
Televisions: Per motius d’espai, TV3 oferirà el senyal realitzat de l’acte a través d’un pool via satèl·lit. Les dades d’aquest satèl·lit són: 12MHZ, Hispasat 1D (30º W), XP 71, P06, DVB-S2: 14074V / 12579H–SR: 9.60-FEC: 3/4-, Aspect Ratio: 16:9. Les televisions que ho desitgin podran accedir al teatre i prendre imatges del sorteig des d’un espai habilitat per a càmeres.
 
Ràdios: Es facilitaran línies xsdi per a aquelles emissores que així ho hagin sol·licitat.
Fotògrafs: S’habilitarà un espai dins del teatre des d’on es podran prendre imatges de l’acte.
 
La resta de mitjans acreditats també disposaran d’un espai reservat a l’interior de la Sala Gran per seguir l’acte.

1  

Fitxers adjunts

convocatòria

convocatòria
PDF | 122

11:00|Sorteig de la Grossa de Cap d'Any al TNC.Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, assistiran al primer sorteig de la Grossa de Cap d’Any.