Sala de premsa

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, lliura els diplomes a la tercera promoció de funcionaris d'Administració local amb habilitació estatal

L'acte de lliurament dels diplomes tindrà lloc aquesta tarda al Palau de la Generalitat, a les 17.30 hores

query_builder   24 març 2014 11:45

settings_input_antenna Convocatòria

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, lliura els diplomes a la tercera promoció de funcionaris d'Administració local amb habilitació estatal

L'acte de lliurament dels diplomes tindrà lloc aquesta tarda al Palau de la Generalitat, a les 17.30 hores

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, presidirà el lliurament de diplomes a la tercera promoció seleccionada per la Generalitat de funcionaris d’Administració local amb habilitació de caràcter estatal. L’acte tindrà lloc al Palau de la Generalitat, avui dilluns, 24 de març, a les 17.30 hores.
 
L’acte comptarà amb la participació del secretari  general de Governació, Lluís Bertran; el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Marc Prat; el director general d’Administració Local, Jordi Souto, i la  directora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Montserrat de Vehí. També hi assistiran el delegat del Govern català a Barcelona, Fernando Brea; la secretària d’Administració i Funció Pública, Meritxell Masó, i el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Miquel Puig.
 
Amb aquestes distincions, el Departament de Governació fa un reconeixement als 68 alumnes que han superat amb èxit el curs selectiu d’habilitats estatals, organitzat, realitzat i avaluat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC). L’alumnat ha estat nomenat funcionari de carrera en les diferents subescales: secretaria – intervenció, secretaria d’entrada i intervenció – tresoreria.
 
El procés de formació propi de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya respon a la voluntat de cobrir el dèficit de funcionaris secretaris i interventors als municipis catalans.
 
 

17:30|La vicepresidenta lliura els diplomes a la tercera promoció de funcionaris d'Administració local amb habilitació estatal.Auditori del Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, presidirà l'acte de lliurament de diplomes a la tercera promoció de funcionaris d’Administració local amb habilitació estatal, pertanyents a les subescales de secretaria-intervenció, secretaria d’entrada i intervenció-tresoreria.