Sala de premsa

Acció Social posa en marxa a Reus un nou equip de valoració del grau de discapacitat

query_builder   12 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social posa en marxa a Reus un nou equip de valoració del grau de discapacitat

Amb aquesta acció, els Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania, volen contribuir a reduir la llista d'espera en aquest servei
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, presentarà aquest proper dimecres 13 de febrer a Reus la posada en marxa d’un nou equip multiprofessional de valoració i orientació (EVO) del grau de discapacitat. D’aquesta manera es reforçarà el treball de les unitats de les que ja disposa el Centre d’Atenció als Discapacitats (CAD) de Tarragona i es contribuirà a disminuir la llista d’espera en aquest servei.
 
Per formar aquest equip, l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) d’Acció Social i Ciutadania ha signat un conveni de col·laboració amb el Grup Sagessa. L’equip gestionat per aquesta entitat s’encarregarà de realitzar les valoracions a les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat.
 
Els serveis de valoració i orientació duen a terme actuacions encaminades a la consecució dels beneficis assistencials i econòmics de les persones amb discapacitat, així com tasques d’orientació i atenció als discapacitats, a les seves famílies i als professionals. L’any 2007 al Camp de Tarragona es van efectuar 2.112 valoracions del grau de discapacitat.

11:00|.Sala de presidència de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. C. de Sant Joan, s/n. |Reus (El Baix Camp)

El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, presenta el nou Equip de valoració i orientació del grau de discapacitat de Reus