Sala de premsa

La Generalitat ha invertit més de 4 milions d'euros al barri d'Espronceda de Sabadell

query_builder   19 febrer 2015 13:39

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat ha invertit més de 4 milions d'euros al barri d'Espronceda de Sabadell

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, visitaran demà, divendres, 20 de febrer, les obres de rehabilitació de la urbanització que s’han fet al barri d’Espronceda de Sabadell (Vallès Occidental). També assistiran a aquesta visita el director de qualitat de l'edificació i rehabilitació de l'habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jordi Sanuy, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, Ramon Burgués,  i la regidora de Relacions Ciutadanes i del Districte 6è, Anna Carrasco.
 
En acabar la visita s’atendrà els mitjans de comunicació.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa
PDF | 32

12:00|Visita a l'acabament de les obres de rehabilitació del barri d'Espronceda de Sabadell.(c. Manyans amb c. Reis Catòlics)|Sabadell (Vallès Occidental)

El secretari d'Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, acompanyat de l'alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, visitaran les obres de rehabilitació de la urbanització que s'han fet al barri d'Espronceda de Sabadell.