Sala de premsa

Presentació del 'Diccionari de llengües del món'

query_builder   20 febrer 2015 15:05

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del 'Diccionari de llengües del món'

  • El TERMCAT publica en línia el Diccionari de llengües del món, que conté informació sobre gairebé mil tres-centes llengües
La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la directora del Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades, M. Carme Junyent, i el director del TERMCAT, Jordi Bover, presentaran el proper dimarts, 24 de febrer, el Diccionari de llengües del món. L’acte tindrà lloc a les 18 hores a la seu del Departament de Cultura, a Barcelona.
 
Amb la presentació d’aquest diccionari, el Departament de Cultura se suma al seguit d’actes de commemoració del Dia Internacional de les Llengües Maternes, fixat per al 21 de febrer.  
 
El diccionari aplega informació sobre 1.264 llengües: lloc on es parlen, filiació lingüística, dades sociolingüístiques, etc. El nom de cada llengua es presenta en català i en la llengua de què es tracta, i a més a més en àrab, gal·lès, alemany, anglès, espanyol, basc, francès, gallec, guaraní, italià, japonès, neerlandès, occità, portuguès, rus, suahili, amazic i xinès.
 

18:00|Mascarell assisteix a la presentació del 'Diccionari de llengües del món'.Palau Marc (rbla. Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la presentació del Diccionari de llengües del món. També participaran en l'acte la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la directora del Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades, M. Carme Junyent, i el director del TERMCAT, Jordi Bover.