Sala de premsa

El president Artur Mas inaugura demà el Centre de Formació Professional d'Automoció

query_builder   19 març 2015 12:02

settings_input_antenna Convocatòria

El president Artur Mas inaugura demà el Centre de Formació Professional d'Automoció

  • El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya col·labora en la gestió d’aquest equipament, adscrit al SOC, per garantir una oferta formativa adaptada a les necessitats del sector
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà demà divendres, dia 20 de març, el Centre de Formació Professional d’Automoció. L’acte tindrà lloc a les 11.30 hores i comptarà amb la presència dels consellers d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació, Irene Rigau i Felip Puig, respectivament.
 
El nou equipament està adscrit al Servei d’Ocupació de Catalunya i s’emmarca en l’estratègia industrial que promou el Govern català per a la reindustrialització del país com a base del canvi de model econòmic.
 
El centre, que està ubicat a Martorell, impulsarà un nou model de formació professional integrada per al sector de l’automoció, i per això compta amb la col·laboració del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya. L’edifici, de 10.000m², està equipat amb les últimes tecnologies del sector i quan estigui a ple rendiment podrà acollir 480 alumnes de FP inicial o reglada en modalitat dual de tres anys i fins a 14.000 alumnes cada any. 
 
En arribar, el president de la Generalitat serà rebut per l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; pel president del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, Vicenç Aguilera, i per la directora del centre, Maria Teresa Casanovas, entre d’altres autoritats.
 
Després de descobrir la placa inaugural, el cap de l’Executiu farà una visita per conèixer les instal·lacions i, tot seguit, a la zona del taller hi hauran els parlaments inaugurals. Hi intervindran el president del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, l’alcalde Salvador Esteve i el president Mas, que clourà l’acte amb el seu parlament.
 
Nota: Els vehicles dels mitjans de comunicació s’hauran d’aparcar a la part posterior de l’edifici. Des d’aquest punt, es podrà accedir directament a l’espai on tindran lloc els parlaments.
 

11:30|Inauguració del Centre de Formació Professional d'Automoció.Autovia A2, PQ585,5 |Martorell (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el Centre de Formació Professional d’Automoció, acompanyat dels consellers d’Ensenyament, Irene Rigau, i d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. També hi prendran part el president del Clúster de la Indústria d'Atutomoció de Catalunya, Vicenç Aguilera, i l'alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve.  Després de descobrir la placa inaugural, les autoritats faran una visita per conèixer les instal·lacions i, tot seguit, tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi intervindran el president del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya, l’alcalde Salvador Esteve i el president Mas, que clourà l’acte amb el seu parlament. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Els vehicles dels mitjans de comunicació s’hauran d’aparcar a la part posterior de l’edifici. Des d’aquest punt, es podrà accedir directament a l’espai on tindran lloc els parlaments.