Sala de premsa

El secretari d'Afers Exteriors, Roger Albinyana, presidirà l'acte central de la Presidència catalana dels Quatre Motors per a Europa al Recinte de Sant Pau

query_builder   9 juny 2015 10:08

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Afers Exteriors, Roger Albinyana, presidirà l'acte central de la Presidència catalana dels Quatre Motors per a Europa al Recinte de Sant Pau

Dimecres 10 de juny, el recinte modernista de Sant Pau a Barcelona serà l’escenari de l’acte central institucional de la Presidència catalana dels Quatre Motors per a Europa. Per part de Catalunya, la trobada comptarà amb la participació del secretari d’Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana, i del secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, qui pronunciarà la conferència marc “L’horitzó de la transformació digital de Catalunya”.
 
A banda de Catalunya, l’acte comptarà amb intervencions dels representants institucionals dels territoris dels Quatre Motors per a Europa: Ugo Parolo, sotssecretari del president de Lombardia per a les Relacions abm el Consell Regional; Peter Friedrich, ministre d’Afers Federals, Europeus i Internacionals de Baden-Württemberg i Bernard Soulage, vicepresident d’Afers Europeus i Relacions Internacionals de Rhône-Alps.
 
Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), així com la innovació industrial i manufacturera, han estat el fil conductor de la Presidència catalana de la xarxa, que ha volgut impulsar accions per crear una plataforma de debat i d’intercanvi de propostes i experiències innovadores i sostenibles d’aquests quatre territoris capdavanters a Europa.
 
Al final de l’acte, es signarà una Declaració conjunta a càrrec dels representants institucionals dels quatre territoris, en què es referma el compromís de la xarxa amb el desenvolupament del sector TIC com a motor de canvi, i amb la voluntat de continuar donant suport a l’Agenda digital europea i treballar conjuntament per al desenvolupament de les estratègies intel·ligents.
 
L’acte començarà a les 9h a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona). Hi haurà traducció simultània en alemany, català, francès i italià.

1  

Fitxers adjunts

Programa de l'acte central de la Presidència catalana dels 4 Motors per Europa

Programa de l'acte central de la Presidència catalana dels 4 Motors per Europa
PDF | 363

09:00|El secretari d'Afers Exteriors presideix l'acte central de la Presidència catalana dels Quatre Motors per a Europa al Recinte de Sant Pau.Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (c. de Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d’Afers Exteriors i de la UE, Roger Albinyana, presidirà l’acte central institucional de la Presidència catalana dels Quatre Motors per a Europa, centrada en les TIC i la innovació. El secretari d’Empresa i Ocupació, Pere Torres, hi pronunciarà la conferència marc L’horitzó de la transformació digital de Catalunya. A banda de Catalunya, l'acte comptarà amb intervencions dels representants institucionals dels territoris dels Quatre Motors per a Europa: el sotssecretari del president de Lombardia per a les Relacions amb el Consell Regional, Ugo Parolo; el ministre d’Afers Federals, Europeus i Internacionals de Baden-Württemberg, Peter Friedrich, i el vicepresident d’Afers Europeus i Relacions Internacionals de Rhône-Alps, Bernard Soulage. Al final de l'acte (aproximadament a les 10.30h), se signarà una Declaració conjunta a càrrec dels representants institucionals dels quatre territoris.
 
No està prevista atenció als mitjans. En cas de voler declaracions i/o entrevista, poseu-vos en contacte amb comunicacio.exteriors@gencat.cat o al telèfon 93 554 50 92.