Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament inaugura l'Escola Mare de Déu del Lledó a La Pobla de Mafumet

query_builder   26 juny 2015 12:35

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament inaugura l'Escola Mare de Déu del Lledó a La Pobla de Mafumet

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà dissabte el nou edifici que acollirà l’Escola Mare de Déu del Lledó a La Pobla de Mafumet. L’acte tindrà lloc a partir de les 12h a les noves instal·lacions del centre educatiu. Acompanyaran la consellera el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, M. Àngels González. També hi assistirà l’alcalde de la població, Joan Maria Sardà.
 
L’acte començarà amb el descobriment de la placa inaugural i, seguidament, la consellera Rigau farà un recorregut per conèixer les noves instal·lacions de l’escola. Després es realitzaran els parlaments inaugurals, en què a banda de la titular d’Ensenyament, qui els clourà, hi participaran l’alcalde de La Pobla de Mafumet i el director de l’escola, Joan Anton Gómara. La inauguració finalitzarà amb un espectacle infantil.
 
El nou edifici, enllestit el passat mes de maig, està previst que allotgi l’alumnat a partir del curs vinent. El centre, que data els seus orígens al voltant de l’any 1840 segons la informació de l’Arxiu Municipal, ofereix estudis de P3 fins a 6è de primària. Compta amb un equip de 24 mestres i aquest curs 2014-2015 el nombre d’alumnes, distribuïts en 15 grups, ha estat de 348.
 
L'Escola Mare de Déu del Lledó, que és la única escola de primària d’aquest municipi de 2.950 habitants de la comarca del Tarragonès, participa en el Pla de consum de fruita a les escoles, amb l’objectiu de potenciar l'ús de la fruita entre els alumnes.
 
 
26 de juny de 2015

12:00|Rigau inaugura l'Escola Mare de Déu del Lledó.Escola Mare de Déu del Lledó (av. Guillem de Montoliu, s/n)|La Pobla de Mafumet (Tarragonès)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà l'Escola Mare de Déu del Lledó. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.