Sala de premsa

El Consell Interuniversitari de Catalunya presenta els resultats de les proves d'accés a la universitat i de la preinscripció per al curs 2015-2016

query_builder   9 juliol 2015 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

El Consell Interuniversitari de Catalunya presenta els resultats de les proves d'accés a la universitat i de la preinscripció per al curs 2015-2016

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Claudi Alsina, presentarà aquest divendres els resultats dels estudiants que han fet les proves d’accés a la universitat (PAU) aquest mes de juny així com també la preinscripció universitària per al proper curs 2015-2016. Es coneixeran el nombre d’estudiants preinscrits a les universitats públiques catalanes i a la Universitat de Vic–Central de Catalunya, els estudis més demanats i les notes d’admissió per a cadascuna de les titulacions.
A la roda de premsa, Claudi Alsina estarà acompanyat per la coordinadora de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) a Catalunya, Pilar Gómez, i el cap de l’Oficina d’Accés a la Universitat, Jesús Maria Prujà.


Nota: la roda de premsa es podrà seguir en directe al web de la Secretaria d’Universitats i Recerca (http://universitatsirecerca.gencat.cat) i també per twitter a través dels comptes @coneixementcat i @universitatscat.


Les notes de tall de la preinscripció es podran consultar a partir de divendres al web de la Secretari d’Universitats i Recerca (http://universitatsirecerca.gencat.cat).
 

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria premsa

Convocatòria premsa
PDF | 38

12:00|Resultats de les proves d'accés a la universitat i de la preinscripció per al curs 2015-2016.Secretaria d'Universitats i Recerca (Via Laietana, 2)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Claudi Alsina, presentarà els resultats dels estudiants que han fet les proves d’accés a la universitat (PAU) aquest mes de juny així com també la preinscripció universitària per al proper curs 2015-2016.