Sala de premsa

15è aniversari de la creació de l'Oficina d'Acreditació d'Entitats Col·laboradores

query_builder   10 juliol 2015 14:40

settings_input_antenna Convocatòria

15è aniversari de la creació de l'Oficina d'Acreditació d'Entitats Col·laboradores

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot,  obrirà  el proper dilluns, 13 de juliol, a les 10.00 hores, l’acte de commemoració del  15è aniversari de la creació de l’Oficina d’Acreditació d’Entitats Col·laboradores, l’òrgan competent de gestionar el sistema d’habilitació de les entitats col·laboradores de medi ambient.
Posteriorment, a les 10.15 hores, la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, farà la presentació dels 15 anys de responsabilitat en l’habilitació d’entitats. A les 14.00 hores, la directora clourà la jornada.
 
Durant l’acte també es presentarà el Decret 60/2015 sobre les entitats col·laboradores del medi ambient, que regula el funcionament i  la supervisió d’aquestes entitats.
 
La jornada tindrà lloc a l’Auditori de l’edifici MediaTic (C. Roc Boronat, 117. Barcelona)
 
S’adjunta programa de la jornada
 

1  

Fitxers adjunts

Programa de la jornada

Programa de la jornada
PDF | 41

10:00|15è aniversari de la creació de l'Oficina d'Acreditació d'Entitats Col·laboradores.Auditori de l'edifici MediaTic (c. Roc Boronat, 117)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, obrirà l’acte de commemoració del 15è aniversari de la creació de l'Oficina d'Acreditació d’Entitats Col·laboradores. A l'acte, també hi participarà la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, qui clourà la jornada.