Sala de premsa

El Govern organitza la jornada "El Medi Ambient a Catalunya i Europa. Estat i perspectives de futur"

query_builder   13 juliol 2015 15:17

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern organitza la jornada "El Medi Ambient a Catalunya i Europa. Estat i perspectives de futur"

  • El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, obrirà  demà dimarts, 14 de juliol, a les 10.00 hores, la jornada organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consell Assessor  per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS)


A les 12.00 hores, la directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà  presentarà l’Informe complet sobre l’estat del medi  ambient a Catalunya 2006-2010 i de l’Informe anual 2013.

Posteriorment, a les 12.45 hores, el secretari participarà a la taula rodona Perspectives per al medi  ambient a Europa més enllà de l’any 2015.

La cloenda, a les 14.00 hores, anirà a càrrec del director del Consell Assessor per al desenvolupament Sostenible (CADS), Arnau Queralt.

La jornada tindrà lloc a la Casa Museu Colet (c. Buenos Aires, 56. Barcelona).

 

1  

Fitxers adjunts

Programa de la jornada

Programa de la jornada
PDF | 240

10:00|El Govern organitza la jornada 'El Medi Ambient a Catalunya i Europa. Estat i perspectives de futur'.Casa Museu Colet (c. Buenos Aires, 56)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, obrirà la jornada El Medi Ambient a Catalunya i Europa. Estat i perspectives de futur.