Sala de premsa

RECORDATORI: Salut i el CAC presenten unes recomanacions sobre el tractament de la salut mental als mitjans audiovisuals

query_builder   4 setembre 2015 12:36

settings_input_antenna Convocatòria

RECORDATORI: Salut i el CAC presenten unes recomanacions sobre el tractament de la salut mental als mitjans audiovisuals

El conseller de Salut, Boi Ruiz, i el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, presentaran dilluns 7 de setembre un document amb recomanacions adreçades als mitjans audiovisuals per a un bon tractament de la salut mental. En la roda de premsa hi participarà també Xavier Trabado, president de l’Associació Obertament, que amb el Departament Salut i el CAC ha impulsat el document amb aquestes recomanacions. L’acte es farà a les 12.00 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya (rbla. de Catalunya, 10) a Barcelona.

12:00|Ruiz presenta un document amb recomanacions sobre salut mental.Col·legi de Periodistes de Catalunya (rbla. de Catalunya, 10)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, farà una roda de premsa per presentar el document El tractament de la salut mental als mitjans audiovisuals. A l'acte també hi assistirà la secretària general del Departament de Salut, Roser Fernández.