Sala de premsa

El conseller Baiget participa demà a l'acte d'inauguració del curs acadèmic i de celebració del 25è aniversari de la URL

query_builder   5 octubre 2016 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baiget participa demà a l'acte d'inauguració del curs acadèmic i de celebració del 25è aniversari de la URL

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, participarà demà a la inauguració del curs acadèmic 2016-2017 de la Universitat Ramon Llull (URL), que tindrà lloc a partir de les 19 hores a la Llotja de Mar. L’acte servirà per celebrar el 25è aniversari de la fundació del centre.
 
Baiget estarà acompanyat pel rector de la URL, Josep M. Garrell. La directora del Centre de Documentació Ramon Llull, Lola Badia, impartirà la lliçó inaugural del curs, que versarà sobre el beat Ramon Llull. També assistiran a l’acte la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Mercè Jou; el director general de Recerca, Francesc Subirada, i el director general d’Universitats, Josep Pallarès.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de Premsa

Convocatòria de Premsa
PDF | 59

19:00|El conseller Baiget participa a l'acte d'inauguració del curs acadèmic i de celebració del 25è aniversari de la URL.Llotja de Mar (pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, participarà a la inauguració del curs acadèmic 2016-2017 de la Universitat Ramon Llull (URL). L’acte servirà per celebrar el 25è aniversari de la fundació del centre.