Sala de premsa

Loteria de Catalunya presenta les novetats de La Grossa de Cap d'any 2016

query_builder   11 octubre 2016 10:24

settings_input_antenna Convocatòria

Loteria de Catalunya presenta les novetats de La Grossa de Cap d'any 2016

La directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya i consellera delegada de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA), Marta Espasa, presentarà aquest dijous, 13 d’octubre, a les 10:30 hores, les principals novetats de la Grossa de Cap d’Any 2016. Explicarà també l’inici de la venda per Internet de la loteria catalana, el procés de participacions i el balanç dels beneficis socials de la Grossa durant els darrers tres anys.
 
La roda de premsa tindrà lloc a la seu de Loteria de Catalunya a Gran Via, 639.

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria

Convocatòria
PDF | 206

10:30|La loteria de Catalunya presenta les novetats de La Grossa de Cap d'any 2016.Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (av. Gran Via de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya i consellera delegada de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA), Marta Espasa, presentarà les principals novetats de la Grossa de Cap d’Any 2016. Explicarà també l’inici de la venda per Internet de la loteria catalana, el procés de participacions i el balanç dels beneficis socials de la Grossa durant els darrers tres anys. El director general de Difusió, Ignasi Genovès, assistirà a la roda de premsa.