Sala de premsa

Es presenta la Biblioteca Digital d'apps en català per a infants a la fira Liber

query_builder   11 octubre 2016 13:39

settings_input_antenna Convocatòria

Es presenta la Biblioteca Digital d'apps en català per a infants a la fira Liber

  • El projecte, que compta amb el suport del Departament de Cultura, es presentarà dijous, 13 d’octubre
La Biblioteca Digital de Sami Apps participa amb estand propi a la Fira Liber 2016 i, en aquest marc, farà conèixer en roda de premsa la Biblioteca Digital d’apps educatives. Aquest projecte neix de la col·laboració de Sami Apps amb diverses editorials infantils, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és fomentar l’aprenentatge de llengua, especialment entre els infants de famílies catalanes que viuen en comunitats a l’exterior.
 
La roda de premsa tindrà lloc dijous, 13 d’octubre, a les 10.30 hores a l’estand C349 de la Zona Apps del Pavelló 1 de Fira de Barcelona. Hi intervindrà el director executiu de SamiApps, Lars Gerhman, la directora general de Política Lingüística del Departament de Cultura, Ester Franquesa i la subdirectora general de Relacions Exteriors del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Roser Serra.
 
La Biblioteca inclou apps educatives en català i altres idiomes basades en contes infantils. Les primeres editorials que han participat en el projecte són l'Editorial Mediterrània, Publicacions de l'Abadia de Montserrat i Corimbo. A través d’aquesta aplicació els contes catalans disposaran de la versió en català animada i de la traducció en altres llengües del món. Així mateix, contes d’altres llengües tindran la versió en català.