Sala de premsa

El vicepresident del govern, Oriol Junqueras, visita la Catalunya central

query_builder   11 octubre 2016 17:23

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del govern, Oriol Junqueras, visita la Catalunya central

El proper dijous, 13 d’octubre, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, acompanyat de la delegada del Govern, Laura Vilagrà, presidirà diversos actes a la Catalunya central amb l’objectiu de copsar la seva realitat econòmica en els vessants de l’administració local, la iniciativa empresarial i les activitats tecnològica i universitària. Començarà el dia amb una reunió amb l’alcalde de Manlleu, continuarà amb una visita al Centre Tecnològic de Manresa i l’acabarà pronunciant la conferència “Estructura econòmica de Catalunya: perspectiva històrica”, a la Fundació Universitària del Bages (FUB).
 
El vicepresident arribarà a les 10:45 hores a l’Ajuntament de Manlleu (Plaça de Fra Bernadí, 6), on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Àlex Garrido. Cap a les 11.25 hores, signarà el llibre d’honor i, tot seguit, atendrà els mitjans de comunicació. Els gràfics podran prendre imatges dels últims minuts de la trobada i de la signatura del llibre d’honor.
 
A les 16:45 hores, es desplaçarà al Centre Tecnològic de Manresa (Plaça de la Ciència, 2) i es reunirà amb els responsables i membres del patronat i del consell executiu de l’entitat, que després l’acompanyaran a visitar les instal·lacions. En acabar el recorregut, cap a les 17:15 hores, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació. Els gràfics podran prendre imatges dels últims minuts de la reunió i durant la visita al centre.
 
Finalment, a les 18:00 hores el vicepresident pronunciarà la conferència “Estructura econòmica de Catalunya: perspectiva històrica” a la Fundació Universitària del Bages (FUB), a l’Avinguda Universitària, 4-6. Aquest acte s’emmarca dins la inauguració del curs universitari dels estudis d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE).

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria

Convocatòria
PDF | 69

El vicepresident Junqueras visita la Catalunya central

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, acompanyat de la delegada del Govern, Laura Vilagrà, presidirà diversos actes a la Catalunya central. Començarà el dia amb una reunió amb l’alcalde de Manlleu, continuarà amb una visita al Centre Tecnològic de Manresa i l’acabarà pronunciant la conferència “Estructura econòmica de Catalunya: perspectiva històrica”, a la Fundació Universitària del Bages (FUB).

  • 11:25|El vicepresident Junqueras visita l'Ajuntament de Manlleu.Ajuntament de Manlleu (Plaça de Fra Bernadí, 6)|Manlleu (Osona)

    El vicepresident arribarà a les 10:45 hores a l’Ajuntament de Manlleu, on mantindrà una reunió amb l’alcalde, Àlex Garrido. Cap a les 11.25 hores, signarà el llibre d’honor i, tot seguit, atendrà els mitjans de comunicació. Els gràfics podran prendre imatges dels últims minuts de la trobada i de la signatura del llibre d’honor.

  • 16:45|Visita al Centre Tecnològic de Manresa.Centre Tecnològic de Manresa (pl. de la Ciència, 2)|Manresa (Bages)

    A les 16:45 hores, el vicepresident es desplaçarà al Centre Tecnològic de Manresa i es reunirà amb els responsables i membres del patronat i del consell executiu de l’entitat, que després l’acompanyaran a visitar les instal·lacions. En acabar el recorregut, cap a les 17:15 hores, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació. Els gràfics podran prendre imatges dels últims minuts de la reunió i durant la visita al centre.

  • 18:00|Pronuncia la conferència 'Estructura econòmica de Catalunya: perspectiva històrica'.Fundació Universitària del Bages (FUB) (av. Universitària, 4-6)|Manresa (Bages)

    A les 18:00 hores el vicepresident pronunciarà la conferència 'Estructura econòmica de Catalunya: perspectiva històrica' a la Fundació Universitària del Bages (FUB). Aquest acte s’emmarca dins la inauguració del curs universitari dels estudis d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE).