Sala de premsa

La consellera Meritxell Borràs presideix a Mollerussa l'acte de lliurament de les claus de 63 habitatges cedits per Bankia a la Generalitat

query_builder   20 octubre 2016 14:08

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Meritxell Borràs presideix a Mollerussa l'acte de lliurament de les claus de 63 habitatges cedits per Bankia a la Generalitat

L’acte tindrà lloc demà, divendres, 21 d’octubre, a l’Ajuntament de Mollerussa. Posteriorment, la titular de Governació visitarà un dels pisos cedits per l’entitat bancària
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà l'acte de lliurament de les claus de 63 habitatges que CaixaBank cedeix a la Generalitat de Catalunya per destinar-los a lloguer social. L’acte tindrà lloc demà, divendres, 21 d’octubre, a les 12.30 hores, a l’Ajuntament de Mollerussa.
 
Aquest lliurament es produeix en el marc del conveni signat el passat mes de febrer pel qual Bankia es compromet a cedir a la Generalitat un total de 230 habitatges. Dels 63 pisos lliurats demà, 6 es troben a Mollerussa.
 
A l’acte de lliurament dels pisos, també hi participaran l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la directora del departament de Recuperacions de la direcció Territorial de Bankia de Catalunya, Lídia Balaciart. Hi assistiran, a més, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; la cap del Servei Territorial d’Habitatge a Lleida, Cristina Casol; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i alcalde de Sidamon, Josep M. Huguet, i el director de zona de Bankia Tarragona-Lleida, Saturno Mourelo.
 
Tot seguit, la consellera visitarà un dels pisos lliurats i atendrà els mitjans de comunicació durant la visita.
 

12:30|La consellera Borràs presideix a Mollerussa l'acte de lliurament de les claus de 63 habitatges cedits per Bankia a la Generalitat.Ajuntament de Mollerussa (pl. Ajuntament, 2)|Mollerussa (Pla d'Urgell)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà l'acte de lliurament de les claus de 63 habitatges que Bankia cedeix a la Generalitat de Catalunya per destinar-los a lloguer social.