El director dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, presentarà demà aquest estudi, la primera radiografia del sector realitzada des de la Generalitat, a través de la Direcció General de Comerç. L’estudi analitza la demanda actual de la restauració a Catalunya, a partir d’aspectes com els gustos, hàbits i preferències dels catalans
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, presentarà demà dijous, dia 12 d'abril, a les 10.00 hores a la seu dels serveis territorials del Departament a Lleida ((Av. del Segre, 7), els resultats de l’Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències a la demarcació.
Es tracta de la primera radiografia realitzada des del Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, de la demanda actual en el sector de la Restauració a Catalunya, que analitza també a nivell territorial els gustos, hàbits i preferències dels catalans envers l’oferta existent. L’acte, comptarà amb la participació del responsable de l’àrea d’anàlisi econòmica de la Direcció General de Comerç, Joan Morera.
10:00Presentació dels resultats de "L'Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències" .
Seu dels Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida ((av. del Segre, 7). . Lleida (Segrià)El director dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, presentarà a Lleida els resultats de L’Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de Comportament i Tendències.



