Sala de premsa

Montserrat Perelló, nova directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre

query_builder   15 juny 2018 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Montserrat Perelló, nova directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre

  • Montserrat Perelló atendrà els mitjans de comunicació aquest divendres, 15 de juny, a les 10.00h., als Serveis Territorials d’Ensenyament
El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha designat 13 directors dels diferents Serveis Territorials d’Ensenyament: vuit directors i 5 directors adjunts. A les Terres de l’Ebre ha estat nomenada directora territorial, la tivissana Montserrat Perelló Margalef, i director adjunt, Marià Cano Santos.
 
La nova directora territorial d’Ensenyament, acompanyada del director adjunt, atendrà els mitjans de comunicació interessats aquest divendres, 15 de juny, a les 10.00h, a la seu dels Serveis Territorials (c. Providència, 5-9) a Tortosa.
 
Montserrat Perelló, nascuda a Tivissa (1967), és catedràtica d’Ensenyament Secundari i llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Ha exercit diferents tasques com a tutora, coordinadora d’ESO, cap de Departament i coordinadora LIC.
Actualment, Montserrat Perelló és regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Tivissa i consellera comarcal al Consell Comarcal de Ribera d’Ebre. També fou coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre (2007-2011).
 
Marià Cano, nascut a Nîmes (França, 1969), és catedràtic d’Ensenyament Secundari de Matemàtiques i llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona. Màster en Didàctica de les Matemàtiques.  Ha exercit càrrecs de responsabilitat en la Coordinació Territorial d’FP i FPA als Serveis Territorials d’Ensenyament (2005-2007) i coordinador de Planificació Escolar i Plantilles docent. Actualment, Marià Cano és cap del Departament de Matemàtiques de l’Institut Sòl de Riu d’Alcanar, tasca que compagina amb la de Scientix Ambassador de European Schoolnet (UE) i ambaixador territorial del Pla STEMcat de promoció de vocacions científiques de la Generalitat de Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia