• Mar Lleixà prendrà el relleu de mans del seu predecessor Ismael Piñas aquest dilluns, 16 de juliol, a les 10.00h., als Serveis Territorials de Salut
El director territorial de Salut de les Terres de l’Ebre, Ismael Piñas, deixa el càrrec en mans de Mar Lleixà Fortuño, que encapçalarà des d’aquest dilluns, 16 de juliol, la Gerència Territorial de Salut de les Terres de l'Ebre.
 
La nova directora territorial de Salut de Salut, Mar Lleixà, acompanyada del seu predecessor Ismael Piñas, atendrà els mitjans de comunicació, a les 10.00h, a la seu dels Serveis Territorials (c. de la Salle, 8) a Tortosa.
 
Mar Lleixà Fortuño, nascuda a Tortosa (1969). És infermera per la Universitat de Barcelona (UB), llicenciada en Psicologia per la Universitat Nacional d’Estudis a Distància (UNED) i doctora per la Universitat Rovira i Virgili. Ha exercit com a infermera en diferents hospitals de l’ICS (HTVC i Hosp. Germans Trias i Pujol de Badalona) i a l’Hospital Comarcal de Vinaròs i, fins al moment, era la directora territorial d’Infermeria de l’ICS de les Terres de l’Ebre. Des del 1999 fins al 2016 va ser professora de la Facultat d’Infermeria del Campus de les Terres de l’Ebre-URV i, actualment, cursa el Màster de Direcció d’institucions sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

10:00|Presentació de Mar Lleixà com a directora territorial de Salut de les Terres de l'Ebre. Serveis Territorials de Salut ( c. de la Salle, 8)|Tortosa (Baix Ebre)

La nova directora territorial de Salut de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, atendrà els mitjans de comunicació amb motiu de la seva presa de possessió del càrrec. L'acompanyarà l'exdirector territorial de Salut, Ismael Piñas.