Sala de premsa

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, visita les obres del parc de l'Hospitalet de Llobregat i la nova seu de la regió d'emergències Metropolitana Sud

query_builder   6 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, visita les obres del parc de l'Hospitalet de Llobregat i la nova seu de la regió d'emergències Metropolitana Sud

El projecte ha suposat una inversió de 2.435.974,63 euros
El secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, visitarà demà, dijous 7 de febrer, a partir 11.30 hores el parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat, on s’estan fent obres de reforma i ampliació. I, posteriorment, a partir de les 13.00 hores visitarà les obres de la nova seu de la regió d’emergències metropolitana Sud i el nou parc de bombers de Sant Boi de Llobregat.
 
A l’Hospitalet de Llobregat, Boada estarà acompanyat per la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, el director dels serveis territorials del departament a Barcelona, Àngel Merino; la regidora dels Districtes IV i V de l’Hospitalet de Llobregat, i el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Pasqual Gamez; entre altres autoritats. A Sant Boi de Llobregat, també l’acompanyarà l’alcalde de la ciutat, Jaume Bosch.
 
Les obres al parc de l’Hospitalet, amb un pressupost de 2.435.974,63 euros, van començar el passat més d’abril de 2007 i està previst que finalitzin l’agost de 2008.
 
D’altra banda, les obres de la nova seu de la regió d’emergències metropolitana sud i el nou parc de bombers de Sant Boi de Llobregat, han suposat una inversió de 3.926.168,81 euros. Les obres van començar el passat mes de novembre de 2007, i han estat fruit d’un conveni de col·laboració entre l’ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.
 
El secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, atendrà els mitjans de comunicació un cop finalitzada la visita al parc de l’Hospitalet de Llobregat.
 
TEMA:  Visita del secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, al Parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat, i la nova seu de la R.E. Metropolitana Sud i nou Parc de Bombers de Sant Boi de Llobregat
 
DIA: Dijous, 7 de febrer de 2008
 
HORA: 11.30 hores (Hospitalet de Llobregat)
            13.00 hores (Sant Boi de Llobregat)
 
LLOC: Parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat (avinguda del Masnou)
Seu de la RE Metropolitana Sud i nou parc de bombers de Sant Boi de Llobregat (C/ de la mare de Déu de Núria del polígon industrial de Can Calderon)
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 6 de febrer de 2008
17.00 hores
 

11:30|.Avinguda del Masnou|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, visitarà les obres del parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat.