Sala de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, es reuneix a Lleida amb el secretari d'Estat de Joventut del Govern d'Andorra

query_builder   7 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, es reuneix a Lleida amb el secretari d'Estat de Joventut del Govern d'Andorra

Es revisaran el protocols de col·laboració en joventut d'ambdós governs
El secretari d’Estat d’Esports, Joventut i Voluntariat del Govern d’Andorra, Víctor Filloy, farà demà una visita oficial a Lleida durant la qual mantindrà una reunió amb el secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí. L’objectiu de la trobada, que es farà a la coordinació territorial de Joventut, es revisar els protocols de col·laboració signats pels dos governs i impulsar noves iniciatives conjuntes en matèria juvenil.

Posteriorment els dos màxims responsables de les polítiques de joventut de Catalunya i Andorra atendran als mitjans de comunicació per explicar els acords assolits.

13:30|.Coordinació territorial de Joventut a Lleida (Rambla d'Aragó, 8)|Lleida (El Segrià)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, es reunirà amb el secretari d'Estat d'Esports, Joventut i Voluntariat del Govern d'Andorra, Víctor Filloy. Posteriorment els dos màxims responsables de les polítiques de joventut de Catalunya i Andorra atendran als mitjans de comunicació per explicar els acords assolits.