Sala de premsa

El conseller Calvet presideix l'acte commemoratiu del 40è aniversari d'FGC

query_builder   13 febrer 2019 19:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Calvet presideix l'acte commemoratiu del 40è aniversari d'FGC

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, presidiran demà dimecres, 13 de febrer, l’acte commemoratiu dels 40 anys de la creació d’FGC
 
L’acte, que vol ser un reconeixement a totes aquelles persones que han format part d’aquests 40 anys d’història de Ferrocarrils, tindrà lloc, a les 19.00 hores, al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) (Carrer del Mirador Palau Nacional. Parc de Montjuïc)

19:00|El conseller Calvet presideix l'acte commemoratiu del 40è aniversari d'FGC. Museu Nacional d'Art de Catalunya ( c. del Mirador Palau Nacional)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, presidiran l’acte commemoratiu dels 40 anys de la creació d’FGC. Assistiran a l'acte: la secretària d'Administració i Funció Pública, Annabel Marcos; el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Enric Vinaixa; la directora general d'Igualtat, Mireia Mata; la directora general de Modernització i Innovació de l'Administració, Ester Manzano; la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas, el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia