Sala de premsa

Presentació del projecte d'FGC "Art a peu de ferrocarril"

query_builder   26 juliol 2019 11:15

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del projecte d'FGC "Art a peu de ferrocarril"

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, acompanyat de la presidenta de la Fundació Guinovart, Maria Guinovart, i del comissari d’exposicions del Museu de Montserrat, Bernat Puigdollers, presentarà demà divendres 26 de juliol el nou projecte d’FGC “Art a peu de ferrocarril”, una iniciativa per exposar destacades obres de l’art català a les instal·lacions de Ferrocarrils.

Durant l’acte, que se celebrarà a l’estació de Montserrat Monestir del Cremallera de Montserrat, es presentarà un quadre de Josep Guinovart que romandrà exposat en aquesta estació. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà al Museu de Montserrat per fer una visita al museu.

L’acte començarà a les 11.15h. Per arribar a l’estació de Montserrat Monestir podeu agafar el Cremallera amb sortida de l’estació de Monistrol Vila a les 10.55h (bitllet gratuït amb la confirmació).

Confirmacions: es prega confirmació d’assistència a premsa@fgc.cat.

11:15|Presentació del projecte d'FGC "Art a peu de ferrocarril". Estació de Montserrat Monestir del Cremallera de Montserrat|Monistrol de Montserrat (Bages)

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, acompanyat de la presidenta de la Fundació Guinovart, Maria Guinovart, i del comissari d’exposicions del Museu de Montserrat, Bernat Puigdollers, presentarà el nou projecte d’FGC “Art a peu de ferrocarril”.

`