Sala de premsa

El vicepresident del Govern i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies participen en l'acte de constitució del nou Consell del Treball Autònom de Catalunya

query_builder   26 juliol 2019 13:15

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies participen en l'acte de constitució del nou Consell del Treball Autònom de Catalunya

  • A les 13:30 hores, en acabar l’acte, Pere Aragonès i Chakir el Homrani atendran als mitjans a la seu de Treball (c/ Sepúlveda, 148. Barcelona)
 
Demà, divendres 26 de juliol, es farà l’acte de constitució del Consell de Treball Autònom de Catalunya, òrgan de consulta en matèria socioeconòmica i professional del treball autònom, a la seu de Treball (C/Sepúlveda, 148. Barcelona).
 
A les 13:30 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, que participaran en l’acte de constitució del Consell, atendran als mitjans de comunicació.
 
Prèviament, a les 13:15 hores, els mitjans podran prendre imatges del Consell, que estarà integrat per 16 membres en representació de la Generalitat de Catalunya, les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya i organitzacions representatives de treballadors/es autònoms, registrades a Catalunya, de caràcter sectorial.
 

13:15|El vicepresident Aragonès i el conseller el Homrani participen en la constitució del Consell del Treball Autònom de Catalunya. Departament de Treball ( c. Sepúlveda, 148) |Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participaran en l’acte de constitució del Consell del Treball Autònom de Catalunya. A les 13:30 hores, en acabar l’acte, Pere Aragonès i Chakir el Homrani atendran als mitjans de comunicació. Prèviament, a les 13:15 hores, els mitjans podran prendre imatges del Consell.

`