Sala de premsa

El conseller Jordi Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica a La Garriga

query_builder   29 juliol 2019 12:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica a La Garriga

El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà a l’encreuament de la carretera de Samalús amb l’avinguda Catalunya
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà el proper dilluns, 29 de juliol, a les 12.30 hores, les obres de desplegament de la fibra òptica al municipi de La Garriga (Vallès Oriental).
 
El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà a l’encreuament de la carretera de Samalús amb l’avinguda Catalunya (enllaç a la ubicació).
 
Abans de la visita a les obres, a les 12:00 hores, el conseller visitarà l’Ajuntament de La Garriga i signarà en el llibre d’honor.

12:30|El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica a La Garriga. Encreuament de la carretera de Samalús amb l'avinguda Catalunya |La Garriga (Vallès Oriental)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les obres de desplegament de la fibra òptica al municipi de La Garriga (Vallès Oriental). Prèviament, el conseller visitarà l’Ajuntament de La Garriga i signarà en el llibre d’honor.

`