Sala de premsa

El conseller Calvet convoca les administracions de l'Àmbit-40 davant la decisió de la Comissió Europea per la contaminació atmosfèrica d'Espanya

query_builder   29 juliol 2019 11:45

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Calvet convoca les administracions de l'Àmbit-40 davant la decisió de la Comissió Europea per la contaminació atmosfèrica d'Espanya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà el proper dilluns, 29 de juliol, la reunió que ha convocat per analitzar la decisió de la Comissió Europea de dur Espanya davant del Tribunal de Justícia de la UE pels incompliments dels límits dels òxids de nitrogen. La reunió tindrà lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat.
 
A la trobada hi assistiran representants dels 40 municipis afectats, dels consells comarcals del Vallès Oriental i Occidental i del Baix Llobregat, de la Diputació de Barcelona, de l’AMB, de l’ATM, del Servei Català de Trànsit, del Port de Barcelona i de l’aeroport de Barcelona Josep Tarradellas-El Prat, i de la Delegació del Govern de l’Estat a Catalunya.
 
Els mitjans interessats podran obtenir imatges de la reunió a les 11,45 hores. En acabat, al voltant de les 12,15 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.

11:45|El conseller Calvet convoca les administracions de l'Àmbit-40 davant la decisió de la Comissió Europea per la contaminació atmosfèrica d'Espanya. Departament de Territori i Sostenibilitat ( av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès )

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà la reunió que ha convocat per analitzar la decisió de la Comissió Europea de dur Espanya davant del Tribunal de Justícia de la UE pels incompliments dels límits dels òxids de nitrogen.

`