Sala de premsa

Presentació de les conclusions del Grup de treball sobre el sistema de vies d'altes prestacions

query_builder   31 juliol 2019 19:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les conclusions del Grup de treball sobre el sistema de vies d'altes prestacions

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà demà dimecres, 31 de juliol, la reunió del Grup de treball sobre la gestió i el finançament del sistema de vies d’altes prestacions. En la reunió, es presentaran les conclusions de les diverses sessions dutes a terme en el si del Grup de treball, que seran els principis inspiradors del nou model de gestió.
 
La sessió tindrà lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Josep Tarradellas, 2-6. Barcelona), a partir de les 18 hores.
 
Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges a les 19.30 hores. En finalitzar la reunió, aproximadament a les 20.00 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

19:30|El conseller Calvet presideix el Grup de treball sobre el sistema de vies d'altes prestacions. Departament de Territori i Sostenibilitat ( av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presidirà la reunió del Grup de treball sobre la gestió i el finançament del sistema de vies d’altes prestacions.

`