Sala de premsa

Presentació de la nova temporada de 'Katalonski' de TV3

query_builder   2 octubre 2019 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la nova temporada de 'Katalonski' de TV3

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà el proper dimecres, 2 d’octubre, en la presentació de la nova temporada del programa de TV3 “Katalonski”, en què gent no catalana explica com aprendre el català els ha canviat la vida.
 
L’acte de presentació, que tindrà lloc a les 11.30 hores al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, comptarà amb la presència del director de TV3, Vicent Sanchis; el director general d'Anàlisi i Planificació Estratègica de l'Acció Exterior, Oriol Duran; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; el productor executiu de “Katalonski”, Valentí Roda; el director del programa, Oriol Gispert, i el seu presentador, Halldor Mar. També hi assistiran la directora de l’àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Ariadna Puiggené; el cap de Nous Formats de TV3, Miquel Garcia; i Chloe Phillips, protagonista d’un dels capítols de la primera edició de “Katalonski”, així com diverses persones d’arreu del món que han après a parlar català i que n’explicaran les motivacions.  
 
Presentat pel músic islandès Halldor Mar, el programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Broadcaster Audiovisual Services i La Lupa Produccions, i amb el suport i la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, l’Institut Ramon Llull i el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.
 
La presentació es clourà amb una actuació musical de Halldor Mar i Chloe Phillips.
 

11:30|La consellera Vilallonga participa en la presentació de la nova temporada del programa "Katalonski". Palau Marc. Seu del Departament de Cultura (La Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, participarà en la presentació de la nova temporada del programa de TV3 “Katalonski”. Per part del Govern, també hi assistirà el Director General d'Anàlisi i Planificació Estratègica de l'Acció Exterior, Oriol Duran.

`