Sala de premsa

Calvet obre la jornada 'Prevenció i Gestió dels residus municipals: cap al 2030'

query_builder   2 octubre 2019 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

Calvet obre la jornada 'Prevenció i Gestió dels residus municipals: cap al 2030'

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, obrirà demà dimecres, 2 d’octubre, a les 9 hores, la jornada “Prevenció i Gestió dels residus municipals: cap al 2030”, que se celebrarà al Cosmocaixa de Barcelona.
La jornada, adreçada a personal tècnic municipal i a professionals de l’àmbit dels residus, té per finalitat buscar estratègies comunes per assolir els nous objectius de reciclatge i d’abocament de residus fixats per la Unió Europea per als propers anys. En aquest sentit, les noves mesures en matèria de residus derivades de l’aprovació del Paquet d’Economia Circular de  la UE inclou una sèrie de mesures ambicioses destinades a adequar la legislació dels residus a nivell europeu, fet que requereix la implicació dels ens locals tant a nivell tècnic com polític.

09:00|El conseller Calvet obre la jornada "Prevenció i Gestió dels residus municipals: cap al 2030". CosmoCaixa. ( c. Isaac Newton, 26)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, obrirà la jornada “Prevenció i Gestió dels residus municipals: cap al 2030”, que se celebrarà al Cosmocaixa de Barcelona.

`