Sala de premsa

TURISME

El II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat s'inaugura aquest dimecres a Deltebre

query_builder   23 octubre 2019 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat s'inaugura aquest dimecres a Deltebre

  • Aquesta és la segona edició de l’esdeveniment de referència de l’ecoturisme a Catalunya que se celebra dimecres i dijous a les Terres de l’Ebre.
El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; el director general de Turisme, Octavi Bono; l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler; i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, participaran aquest dimecres en la inauguració del II Fòrum ENS - Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat, que se celebra al Centre Fluvial del Delta, a Deltebre, els dies 23 i 24 d'octubre.

Aquesta és la segona edició de la trobada referent de l’ecoturisme a Catalunya que comptarà amb 30 ponents i amb més de 200 professionals vinculats a aquest sector. Consulteu el programa i tota la informació sobre el Fòrum ENS en el web ensforum.cat.

*Tots aquells mitjans interessats confirmeu la vostra assistència a través del correu electrònic premsa.act@gencat.cat

09:30| II Fòrum ENS - Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat. Centre Fluvial del Delta (Diputació, s/n. Baixos del pont Lo Passador). |Deltebre (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i el director general de Turisme, Octavi Bono participaran dimecres en la inauguració del II Fòrum ENS - Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat. També hi assistirà la directora territorial d'Empresa i Coneixement de les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia