Sala de premsa

Presentació de les dades estadístiques de residus municipals a les comarques de Girona

query_builder   23 octubre 2019 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les dades estadístiques de residus municipals a les comarques de Girona

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, presentarà dimecres, 23 d’octubre, les dades estadístiques de residus municipals de l’any 2018 a l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, i la Selva, i en farà una valoració.

En acabat, Tost iniciarà la primera de les cinc sessions participatives territorials programades a tot Catalunya aquesta tardor, adreçades al món local i a professionals del sector, per elaborar l’Avantprojecte de llei de prevenció i gestió de residus i d’ús eficient dels recursos.

L’acte tindrà lloc a les 10 hores a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1, Sala Carles Rahola).

10:00|Presentació de les dades estadístiques de residus municipals a les comarques de Girona . Plaça Pompeu Fabra, 1, Sala Carles Rahola|Girona (Gironès)

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, presenta les dades estadístiques de residus municipals de l’any 2018 a l’Alt Empordà, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, i la Selva, i en fa una valoració.

`