Sala de premsa

Primer Congrés de la Qualitat de l'Aire

query_builder   24 octubre 2019 10:50

settings_input_antenna Convocatòria

Primer Congrés de la Qualitat de l'Aire

La directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, participarà demà dijous, a les 10 hores, en l’obertura institucional del Primer Congrés de la Qualitat de l’Aire, que se celebrarà fins divendres a Sabadell (Vallès Occidental). També hi intervindran el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

En acabat, a les 10.50 hores, tots quatre, acompanyats del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, atendran els mitjans de comunicació en roda de premsa.

10:50|Primer Congrés de la Qualitat de l'Aire. Fira Sabadell (pl. de la Sardana, 7)|Sabadell (Vallès Occidental)

La directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, participarà en l’obertura institucional del Primer Congrés de la Qualitat de l’Aire, que se celebrarà fins divendres a Sabadell. També hi intervindran el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. En acabar, a les 10.50 hores, tots quatre, acompanyats del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, atendran els mitjans de comunicació en roda de premsa.

`