Sala de premsa

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, visita el Clúster TIC Catalunya Sud

query_builder   7 novembre 2019 14:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, visita el Clúster TIC Catalunya Sud

  • Després de la visita al clúster, el conseller Puigneró farà una atenció als mitjans per valorar l’actualitat política
  • La visita tindrà lloc demà dijous, a les 14.30 hores, a l’edifici Tecnoparc de Reus

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà demà dijous, 7 de novembre, el Clúster TIC Catalunya Sud, a les 14.30 hores. Després del recorregut per les empreses tecnològiques que estan ubicades en la primera planta de l’edifici Tecnoparc, a Reus, el conseller Puigneró farà una atenció als mitjans per valorar l’actualitat política.

El Clúster TIC Catalunya Sud té com a objectiu fonamental promoure i contribuir a la competitivitat en el sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres del Ebre. En la actualitat el TICSUD.CAT està format per 44 empreses.

14:30|El conseller Puigneró visita el Clúster TIC Catalunya Sud. Cluster TIC Catalunya Sud. Edifici Tecnoparc ( av. de Bellissens, 42)|Reus (Baix Camp)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les instal·lacions del Clúster TIC Catalunya Sud. Després del recorregut per les empreses tecnològiques que estan ubicades en la primera planta de l’edifici Tecnoparc, a Reus, el conseller Puigneró farà una atenció als mitjans per valorar l’actualitat política. A la visita l'acompanyarà el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer.

`