Sala de premsa

El conseller d'Educació visita diversos centres educatius del Baix Llobregat

query_builder   15 novembre 2019 09:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació visita diversos centres educatius del Baix Llobregat


  • Josep Bargalló es desplaçarà demà a l’Escola Àngela Roca i l’Institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans, i a l’Institut Escola Pepa Colomer d’El Prat de Llobregat
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà divendres diversos centres educatius del Baix Llobregat, concretament, l’Escola Àngela Roca i l’Institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans, i l’Institut Escola Pepa Colomer d’El Prat de Llobregat. Ho farà acompanyat del director dels Serveis Territorials al Baix Llobregat, Francesc Ballester.

A les 9:30h, serà rebut a l’Ajuntament de Viladecans per l’alcalde Carles Ruiz, amb qui signarà un conveni de col·laboració i realització d’activitats adreçades a l’èxit educatiu de l’alumnat del municipi. En acabar, es traslladarà a l’Escola Àngela Roca, on farà un recorregut per les instal·lacions i es reunirà amb l’equip directiu. A continuació, visitarà diferents espais l’Institut Josep Mestres i Busquets, entre ells l’exposició de gravats i escultura dels alumnes de batxillerat artístic, i un mural realitzat al pati del centre.

En acabar, es desplaçarà a l’Escola Pepa Colomer d' El Prat de Llobregat on a partir de les 15:30 i acompanyat de l’alcalde del municipi Lluís Mijoler, recorrerà algues de les aules, tallers i racons. La visita acabarà amb una breu actuació musical i de dansa a càrrec d’alumnes del centre.

09:30|El conseller Bargalló visita el Baix Llobregat. C. de Jaume Abril, 2|Viladecans (Baix Llobregat)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà diversos centres educatius del Baix Llobregat. Es desplaçarà a l’Escola Àngela Roca i l’Institut Josep Mestres i Busquets de Viladecans, i a l’Institut Escola Pepa Colomer d’El Prat de Llobregat.

`