Sala de premsa

La consellera Budó i l'alcaldessa Marín presidiran demà la Comissió Mixta Generalitat de Catalunya-Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   20 novembre 2019 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó i l'alcaldessa Marín presidiran demà la Comissió Mixta Generalitat de Catalunya-Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

  • La reunió se celebrarà demà dimecres, 20 de novembre, al Palauet Can Buxeres de l’Hospitalet de Llobregat
  • Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió a les 12.30 hores i, posteriorment, a les 13.00 hores, la consellera i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, presidiran la reunió de la Comissió Mixta entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’aquesta localitat.

La trobada se celebrarà demà dimecres, 20 de novembre, a les 10.30 hores, al Palauet de Can Buxeres de l’Hospitalet de Llobregat. Cap al final de la reunió, a les 12.30 hores aproximadament, els mitjans gràfics podran fer un mut. Posteriorment, a les 13.00 hores, la consellera i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació.

La Comissió Mixta Generalitat de Catalunya – Ajuntament de L’Hospitalet es va crear amb l’objectiu de revisar i desenvolupar qüestions estratègiques per a les dues administracions. La darrera reunió de la Comissió es va celebrar el 27 de setembre de 2018.

10:30|El conseller Calvet i l'alcaldessa Marín presideixen la Comissió Mixta Generalitat de Catalunya-Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. Palauet de Can Buxeres (ctra. d'Esplugues, s/n)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, presidiran la reunió de la comissió mixta entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’aquesta localitat. Cap al final de la reunió, a les 12.30 hores aproximadament, els mitjans gràfics podran fer un mut. Posteriorment, a les 13.00 hores, el conseller i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació.  Per part del Govern, també hi assistiran el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar; el secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras; el secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra; el secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesias, i representants d'altres Departaments.

`