Sala de premsa

Lliurament dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre

query_builder   29 novembre 2019 17:30

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre

Lliurament dels Premis IDECE
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Albert Salvadó, lliuren aquest divendres, 29 de novembre, els guardons als premiats en la 8a convocatòria dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre.

Els guardonats, entre l'alumnat participant dels centres educatius de les Terres de l'Ebre, i també alumnat ebrenc de la resta de centres del país i de l'Institut Obert de Catalunya (IOC), rebran una aportació econòmica, de 1.500€ per al primer; 1.000€ per al segon; 700€ per al tercer i 500 euros per al quart.

L'acte tindrà lloc a les 17.30h a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, a la plaça de Gerard Vergés, 1, de Tortosa.

17:30|Lliurament dels Premis IDECE. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, i el director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Albert Salvadó, lliuraran els Premis IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre.

`